Tudnivalók és jelentkezés

Utolsó módosítás 2016. 09. 15.

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy egy-két általános információt tudjál beszerezni, a nyí­lt túrákkal kapcsolatban.

FONTOS, hogy minden résztvevő alaposan átolvassa az oldalt minden részét, mielőtt jelentkezik!!! Kérlek, ha többen jönnétek, a többieknek is hí­vd fel a figyelmét erre! Kellemetlen lenne, ha valakit azért nem tudnánk levinni, mert valamiről nem tudott…

A következő nyí­lt túrákat az eseménynaptár tartalmazza. Ettől eltérő időpontban, minimum 6 fős csoportoknak esetleg tudunk külön túrát is szervezni, egyedi megbeszélés alapján (nagyobb baráti társaságok, diákcsoportok), hogy ne a nyílt túrán résztvevők elől vegyétek el a helyet.

A túrák maximális létszáma 10 fő, tehát csak az első 10 jelentkezőt tudjuk levinni. Ez nem a sisakok számának függvénye, hanem az engedélyezett túralétszámé.
Jelentkezési határidő: a túrát megelőző szerda!
Jelentkezni CSAK az aktuális túrára lehet, 3-4 hónappal korábbi jelentkezést nem fogok hónapokig fejben tartani… ]:-)

Az jelentkezést csak a jelentkezés í­rásos visszaigazolása után lehet véglegesnek tekinteni. A találkozó helyét és idejét, a válaszlevélben megadjuk, ám csak akkor tudjuk a jelentkezést feldolgozni, ha engedélyt kaptunk a túrára, addig türelmet kérünk!
A jelentkezés feltétele, hogy mindenkinek adjátok meg az adatait. Nem fogunk a jövőben vadászni senkire a túra előtt, hogy vajon jön-e, és hogy a túróba lehet őt elérni. Az emberek 98% képes ezt elfogadni!!! ]:oPPPP

Kedves érdeklődő! Minden jelentkezőnek ki kell tölteni a jelentkezési formanyomtatványt!!! Egy új infó: ha többen jelentkeztek, a többiek nevét is írd be a megjegyzésbe, mert másképp nem fogom tudni, hogy kik tartoznak egy csapatba, és a csapat fele esetleg nem fér bele a létszámba.

Ha nagyon fontos, vagy 1-2 napon belül nem kapsz választ a jelentkezésre, akkor a zsandar1[kukac]gmail.com címen tudsz írni nekem.

    Név

    E-mail cím

    Telefon

    Egyéb fontos közlendő (gyermekeknél életkor)

    Virtuális barlangtúra a Mátyáshegyi Barlangba